Category Archives: Gastroenterologji

No Comments on Gastroenterologji

Në këtë kabinet të pajisur me aparatura të teknologjisë së fundit dhe me mjekë me përvojë kryhet ekzaminimi i Fibrogastroskopisë (për ekzaminimin e stomakut, ezofagut dhe duodenit) dhe Fibrokolonoskopisë (për ekzaminimin e zorrës së trashë), këto ekzaminime  realizohen përmes endoskopit dhe kolonoskopit të pajisur me një kamer që në fibroskopi përdoret për të diagnostikuar traktin e sipërm gastrointestinal dhe ekzaminimi i kolonoskopisë që është një metodë e test...

Read more