Category Archives: Gjinekologji

No Comments on KABINETI I OBSETRIKËS DHE GJINEKOLOGJISË

Shërbimi i obsetri-gjinekologjisë kryen ekzaminime cilësore, si për sëmundjet gjinekologjike ashtu edhe për ndjekjen e shtatzënisë, zhvillimin e efekteve te fëmija i ardhshëm.

Për këtë janë të gjitha kushtet të plotësuara edhe me shërbimin ekografik njëkohësisht me aparatura që janë në gjendje të kontrollojnë rrahjet e zemrës së bebes etj.

Mjekët me përvojë shërbejnë si një këshillimore e mirë, ku pas kartelizimit, gratë ndiqen në vazhd...

Read more