Category Archives: Dermatologji

No Comments on Dermatologji

Në kabinetin e dermatologjisë trajtohen sëmundjet e ndryshme të lëkurës. Dermatologu pas vizitës së hollësishme merret me sqarimin, mjekimin dhe përkujdesjen e pacientëve me sëmundje ngjitëse dhe jo ngjitëse të lëkurës. Më kryesoret janë: ekzema, psoriazi, sëmundjet mykotike, erythema nodose, sëmundjet e flokëve, acnet juvenile dhe vulgare, dermatitet e ndryshme alergjike dhe dermatitet atipike, ulçeracionet, djegiet e lëkurës, etj.

Mjeku...

Read more