Category Archives: Stomatologji

No Comments on Stomatologji

Kabineti i Stomatologjisë është i pajisur me aparatura të automatizuara, të kohëve të fundit dhe me një personel të kualifikuar. Krahas diagnostikimit kryhet edhe mjekimi i të gjitha gradave të sëmundjeve të dhëmbëve. Mbushje me llambë dhe kompozit dhe për gradën e tretë e të katërt me një seancë me anestezi. Pastrimi i gurëzave me ap. sadent është një nga lehtësirat e tjera që përdoren.

stomatologji

 

Read more