Category Archives: Rreth nesh

No Comments on Rreth nesh

altIshte fillimi i gushtit 1997, kur çdo gjë në Shqipëri kishte nevojë dhe duhej të ringjallej. Dhurata e Perëndisë, Kryepiskopi i Tiranës, Durrësit dhe gjithë Shqipërisë Prof. Dr. Anastasi, krahas punës dhe interesimit do të niste me iniciativën e tij hapjen e themeleve dhe ndërtimin e një vepre humane, vlerat e së cilës do të dukeshin në të ardhmen. Ajo është një nga alilujat pa mbarim që ka bërë dhe po bën për vendin tonë.

Edhe p...

Read more