Rheumatologji

No Comments on Rheumatologji

Reumatologjia është disiplinë e mjekësisë interne, ajo trajton patologji të indit lidhor si spondiloartriti anchilozan, artrit rheumatoid, osteoartrozat, sëmundje degjenerative reumatizmale, sëmundje metabolike kockore (Gutta), sëmundje të aparatit artikular (bursit, tendinit).Trajton sëmundje ostoporotike dhe diagnostikon osteoporozat sekondare.

SAMSUNG

Leave a Reply