Pneumologji

No Comments on Pneumologji

Në këtë kabinet mjekja pneumologe merret me profilaksinë, zbulimin dhe trajtimin konservativ të sëmundjeve të mushkërive,bronkievemediastinusit si dhe të pleurës.

Gjithashtu bëhet edhe ekzaminimi i Spirometrise, që është testi më i vlefshëm për të zbuluar funksionin pulmonar. Kyështënjë mjet diagnostikues veçanërisht efektiv, pa dhimbje, me lehtësi vendosjeje dhe objektiv.

Leave a Reply