ENDOSKOPIA

No Comments on ENDOSKOPIA

 

Në këtë kabinet të pajisur me aparatura të teknologjisë së fundit dhe me mjekë me përvojë kryhet ekzaminimi i Fibrogastroskopisë (për ekzaminimin e stomakut, ezofagut dhe duodenit) dhe Fibrokolonoskopisë (për ekzaminimin e zorrës së trashë). Këto ekzaminime  realizohen përmes endoskopit dhe kolonoskopit të pajisur me një kamerë që në fibroskopi përdoret për të diagnostikuar traktin e sipërm gastrointestinal dhe ekzaminimi i kolonoskopisë që është një metodë e testimit të pjesës së poshtme të traktir gastrointestinal, ekzaminim i cili lejon mjekun të shikojë brenda zorrës së trashë.

New Picture (1)   New Picture (3)

Leave a Reply