KABINETI I OBSETRIKËS DHE GJINEKOLOGJISË

No Comments on KABINETI I OBSETRIKËS DHE GJINEKOLOGJISË

Shërbimi i obsetri-gjinekologjisë kryen ekzaminime cilësore, si për sëmundjet gjinekologjike ashtu edhe për ndjekjen e shtatzënisë, zhvillimin e efekteve te fëmija i ardhshëm.

Për këtë janë të gjitha kushtet të plotësuara edhe me shërbimin ekografik njëkohësisht me aparatura që janë në gjendje të kontrollojnë rrahjet e zemrës së bebes etj.

Mjekët me përvojë shërbejnë si një këshillimore e mirë, ku pas kartelizimit, gratë ndiqen në vazhdimësi për shqetësimet që kanë.

Krahas tyre ekzistojnë edhe aparatura bashkëkohore, siç janë kolposkopia dhe echografia transvaginale  te cila shërben për diagnozën e hershme të sëmundjeve të rëndësishme të gruas të sferës gjenitale.

 

alt

alt

Leave a Reply