Kontakt

Fondacioni Klinika Orthodhokse “Ungjillëzimi”

Rruga “Dibrës”, (Nr. 159) ND. 110 H7
Tirana, Albania

Tel: +355 4 2360925, 2382210

Fax:

E-mail klinikaorthodhokse@yahoo.com

 

Për çdo informacion më të detajuar na kontaktoni në adresën e e-mailit lart

Klinika Okulistike dhe O.R.L

Rruga 5 Maji 1/1, Tiranç

Tel:+355 4 2221266

Leave a Reply